De Algemene regels:
 Op de hele Foederatie server telt:

1. Niet Griefen.
We zien het als onnodig als er van allerlei "kunstwerken" overal zomaar zonder enig ander nut anders dan persoonlijk vermaak en het klieren worden neergezet. Dit kan worden bestraft met een week tot een maand ban.
Overal waar je zelf leden toevoegd , of spelers toevoegd aan je eigen KD , plot , etc is het je eigen schuld als ze vanalles stuk maken !! Dit moet je dus als eigenaar zelf regelen , als het te erg is dan kan er altijd met een admin besloten worden voor een tempban.

2. Niet Spammen.
4 a 5 keer snel achter elkaar het zelfde zeggen word gezien als spam en word beloond met minimaal een kick , bij herhaaldelijk gedrag volgt een ban. Dit geld ook voor /tpa spam of /msg spam.

3. Geen Client Mods ( X-ray , Killaura , enzovoort )
We gebruiken diverse plugins om dit te kunnen zien , en gaan vaak ook zelf op onderzoek uit.
Als je iemand verdenkt kun je er altijd een printscreen of filmpje van maken , opsturen naar [email protected] en dan onderzoeken we dit. Je word gewaarschuwd en daarna als het bewezen word , krijg je een permanente ban van een half jaar.

4. Let op je Taal! en wees zuinig met de caps.
Ook hier hebben we plugins voor die automatisch dit zien en maatregelen nemen , dwz muten kicken bannen. Hier bovenop kan iemand van de staff je een straf geven.

5. Heb respect voor de staff en andere spelers.
Het schelden op de staff , het onrespectvol behandelen word niet getolereerd. We zijn een nette server en dit houden we graag zo. Bij herhaaldelijk gedrag kun je een ban van een week tot een permanente bann verwachten.

6. Niet Adverteren.
Je word een aantal keer gewaarschuwd en daarna gekickt en uit eindelijk gebanned. We vinden dat je dan genoeg kansen hebt gehad om een maand tot permanent van de server te worden geband.

7. Niet vragen om rechten.
Als je die rechten die bij je rang horen nog niet hebt dan is het terecht dat je een admin aanspreekt. Of als er iets fout is met je rang.
Maar zijn het rechten zoals GM1 (gmc) , geld , OP dan word het niet fijn gevonden als je daar continu om vraagt.
Dit zou kunnen uitdraaien op een mute en uiteindelijk op een ban. De 5/5 route word gevolgd.

8. Geen bug/exploit Abuse.
Als je een bug vind en je maakt daar misbruik van dan is dit genoeg voor een week tot een permanente ban. Als je deze bug direct rapporteert ( verteld aan een admin ) dan word dit vaak beloond.

9. Neem een normale naam.
Er zijn ook hele jonge spelers op onze spelers en ook gewoon uit respect voor jezelf en anderen.

10. Lees vooral de "signs" waar deze staan , hangen.
Meestal staat er belangrijke informatie op. Normaal hebben we hier geen andere straf voor dan dat we je naar de "school" sturen waar belangrijke informatie ook te vinden is.

11. Bij problemen, neem dan contact op met de admins.
Zijn er problemen met een speler , met je spel , met de straf , met een admin , enzovoort stuur dan een email naar [email protected] en we pakken dit serieus op.

12 Redstone klokken!
Het bouwen van redstone klokken word niet gewaardeerd en het bouwen ervan word ook bestraft met een ban.

13 Kritiek op de staff is mogelijk maar alleen in /msg aub.
Laten we het normaal houden en doe iedereen een plezier dat als je kritiek hebt op de staff doe dit dan in /msg als je het niet voor je kunt houden. Kritiek in public chat word niet getolereerd en beoordeeld met de 5/5 route. Bedenk je dat de Staff uiteindelijk beslist en dus ook het laatste woord heeft.

14 Bouw geen rare kunstwerken of sexueel getinte projekten.
Hoe leuk en spannend het ook is om rare bouw werken te maken, als dit ontdekt word met /co i dan volgt er een straf van 24 uur tot een maand ban.

15 Zeur niet steeds om spulletjes op de verschillende servers.
De Foe server staat bekend voor het feit dat we makkelijker omspringen met het geven van spulletjes.
Dat dit dan gevraagd word tot vervelends toe van de admin vinden wij overdreven en word uiteindelijk beloond met een ban van 12 uur tot 48 uur.

16 Accountzitting.
Een account is van jezelf. Het is niet toegestaan dit te delen met familie, vrienden of anderen. Wordt dit geconstateerd dan volgt een ban. Wordt dit dan alsnog opnieuw gedaan dan volgt een IP ban voor zeer lange tijd.

17 lees goed de spel regels van de verschillende servers !
De verschillende servers hebben verschillende regels. Let hier op en lees deze !

Hoeveel kansen je krijgt.
1/5 Waarschuwing.
2/5 Mute 15 minuten.
3/5 Kick met reden.
4/5 Bann 30 minuten met reden.
5/5 Langere bann met reden.